top of page

Branded podcasts

Luisterruit - NS 

(2017 - 2019)

Luisterruit is een podcast voor NS. In de afleveringen neemt je persoonlijke reisleider Thijs je mee en maakt hij van je ritje een reis. In elke aflevering laat hij je, aan de hand van interviews en reportages, de treinreis met een nieuwe blik ervaren. Zo leert een wolkenfanaat je het weer te voorspellen, brengt een flirtcoach je de kneepjes van het flirtvak bij en vertelt een lucide dromen expert hoe je kunt reizen in je hoofd. De podcast kun je hier beluisteren.

 

Concept: Manon Van Hoeckel en Tom Loois

Eindredactie: Emmie Kollau

Redactie: Joost Wilgenhof, Nikki Dekker, Babette Rijkhoff, Lotte van Gaalen, Pascal van Hulst, Elianne Meijer.

logo Luisterruit.png

De kunst van kiezen - Nationale Nederlanden

(2021)

In de podcast De kunst van kiezen duiken we elke aflevering in het leven van iemand die een ingrijpende keuze maakte. 50 kilo afvallen, permanent op wereldreis of kiezen tussen twee grote liefdes bijvoorbeeld. En we leren van psychologen en gedragswetenschappers hoe keuzes tot stand komen in ons brein. 

Producent: Microphone Media & Virtue

Research: Iris Cohen en Kees Dorresteijn

Muziek: Victor Butzelaar

full_1622200678-artwork.jpg

Goed werk - Yris

(2021)

Ons werk is een groot deel van ons leven. De dingen die we meemaken op de werkvloer kunnen ons vormen. Goed Werk is een serie over de keerpunten, conflicten en doorbraken die we in onze loopbaan tegenkomen, en hoe we daarmee omgaan. In elke aflevering vertelt een gewone werknemer over een belangrijke ervaring op het werk.

Goed Werk maakte ik in opdracht van Yris. Yris is een samenwerkingsverband tussen Geerts & partners, MZ Services en ABGL; drie organisaties die staan voor goed werkgeversschap en werkgeluk.  

Concept: Tom Loois

Techniek: Arno Peeters

Eindredactie seizoen 1: Tom Loois

Research seizoen 2: Iris Cohen

Goed Werk afbeelding V2.png

Smart @ Sea - Gemeente Den Haag

(2020)

In Smart@Sea, een podcast van de Gemeente Den Haag, hoor je wat er allemaal gebeurt in het Living Lab op Scheveningen. Er rijden robots, er staan slimme lantarenpalen en je vindt er nog meer innovaties. Waar is dal allemaal voor? En wat vinden de bewoners en bezoekers van Scheveningen? 

Via o.a. deze podcast wil de gemeente aan bewoners laten horen waar ze mee bezig zijn en hen uitnodigen om mee te praten. 

Eindredactie: Walvis & Mosmans

415bf1a2a9dd038e19ff7a01658d140e5b15b4cf.jpeg
bottom of page